søndag 20. mars 2011

Søndagskos..

I helgen har jeg vært på en liten runde. Skulle ikke ha noe, bare se selvfølgelig, men så var jeg innom Home and Cottage og MÅTTE bare ha et par kurver. Har kjøpt av disse før i større format, men disse her (hadde bare 2 igjen ellers hadde det blitt flere) passet perfekt inni skapet! :DFikk "gjemt" bort litt tv-spill oppi der. Skjønt det hjelper lite når det ligger 50 andre spill rundt tv-bordet!

Var også innom Lønnum (blomsterbutikkEN) og gjett om jeg var glad da jeg fant ut at de har tatt inn Green Gate produkter. Nå skal jeg begynne samlingen! Har tilogmed fått Rita med på Green Gate bølgen!Disse koppene er rett og slett nyyydelige! Gleder meg STORT til hele skapet er fullt av disse nydelige koppene! og fat! og esker! De har jo faktisk en hel del Green Gate produkter jeg skal fylle skapene mine med :D


Måtte selvfølgelig kjøpe med meg et par lyslykter også når jeg først var nå på Home and Cottage. Har så få av sånt.. kremt..

Ellers har jeg vært på skattejakt i Bestn's skuff idag. Der fant vi sandkakeformer! og ikke så rent få heller.. Han lo litt da jeg fortalte jeg skulle ha de til pynt og rista oppgitt på hodet. Fikk også med meg et par Norgesglass.
Bruker sandkakformene til lysholdere også. Ble riktig så kjekt syns jeg!
Har etter MYYE leting etter heklemønster på mellomverk, gitt opp og "funnet" opp mitt eget. Så fikk jeg en liten "blonde" å henge på "lysglasset"..

Mitt "eget" mellomverk!
Dette er simle greier, lm så lang man vil ha den, fm i alle lm. Tilbake heklet jeg staver i hver fm. Siste rad 2 stv i de to første fm, en picot (3lm, 1 fm i første lm) så hoppet jeg over 1 fm og heklet en stav i neste, osv. ut omg. Gjorde det samme på begge sidene!  ^^

Lekt meg litt med rød tusj! :D

god Søndag!!!

2 kommentarer:

  1. =))) kooooselig innlegg!!!

    sandkakeformer er fine lysholdere! lur idè det der Lena =))

    Likte teksten du har ramma inn!! =D =D =D

    SvarSlett